Våra SMÅ Ponnyer

BRUNO
- Shettlandsponny - Född 1988 - Brun - Valack - 100 cm
- Färg i ponnystallet: GRÖN
- Bruno är den perfekta ridskolehästen. Han är pigg, glad och lydig. Världens snällaste och gladaste i stallet. Trots sin ålder är han den som busar mest i hagen. Enda tecknet på att hans ålder är hans silvergråa panna. Han är ju trots allt en bit över 30 år gamal så nu ska han bara gå med de minsta ryttarna och lugna pass. 

BELLA
- Korsningsponny - Född 2003 - Brun skäck - Sto - 100 cm
- Färg i ponnystallet: ORANGE
- Bella är en ponny som de flesta kan rida själv på. Hon är lydig med lagom mycket fart. I stallet vill hon ha lugnt runt dig. Hon kan säga ifrån och försäka skrämmas genom att ta en tugga av dig om du är hetsig.

LUCAS
- Korsningsponny - Född 1999 - Tigrerad - Valack - 105 cm
- Färg i ponnystallet: GUL
- Lucas är en ponny med mycket fart i. Han gillar att springa och kan lägga in en tjuvgalopp om ryttaren inte bromsar. Han är annars lydig och mycket snäll att sköta om i stallet.

BRUMMA
- Shettis/Welsh korssning - Född 2001 - Brun - Sto - 105 cm
- Färg i ponnystallet: BRUN
- Brumma kan vara lite långsam och bekväm. Men låt dig inte luras hon är en fantaskisk läromästare. Hon har gått ridskola och är tävlad en stor del av sitt liv. Hon är nog den A-ponnyn som har kapacitet att hoppa högst och störst. 

TINDRA
- Welshmountain - Född 2006 - Brun - Sto - 115 cm
- Färg i ponnystallet: ROSA
- Tindra är en vacker ponny med feminint huvud. Hon har ett stort luftigt steg. Hon är inte så mycket riden innan hon kom till oss och utvecklas eftersom. Hon är en riktig höjdhoppare men det ställer till det lite för små ryttare som hon kan hoppa ur sadeln.  En lugn och trygg ponny över lag.

POPCORN
- Korsningsponny - Född 2001 - Brun - Sto - 120 cm
- Färg i ponnystallet: SVART
- Popcorn och Lucas kom tillsammans innan oss från en fältävlansklubb, där de var ridskoleponnnyer. Popcorn är pigg, arbetsvillig  och kan allt. Ibland är hon svår att bromsa. Popcorn har märkt att om man skräms i stallet är den som sadlar mycket försiktigare. Tänk på att alltid sadla varsamt. 

PRINSEN
- Welsh ponny - Född 2014 - Fux - Valack - 125 cm
- Färg i ponnystallet: BLÅ (Royal)
- Prinsen är en buse. Han retas i stallet genom att smånaffsas och puttas. I ridningen är han välutbildad. Oftare lugn än hetsig. Kan göra protester som att sparka bakut eller stegra. När han och ryttaren är överrens är han en stjärna i alla grenar. 

TUNDRA
- Irländsk import - Född 2001 - Brun - Sto - 127 cm
- Färg i ponnystallet: LILA
- Tundra kom til oss som 8 åring. Hon har alltid varit snäll men svår för små barn. Hon blir stark och okänslig för broms. 2021-2022 har hon varit utlånad på foder som tävlingsponny i hoppning. Med bra resultat, Hösten 2022 kommer hon tillbaka till ridskolan.