Att TrÄNA EXTRA & Tävla ridskolehäst

Hoppa mer
Vill du utvecklas fortare? Utspritt under mån-tors så har vi grupper som rider extra med inriktning hoppning. Konceptet "Ryttarutveckling" är nytt för hösten 2024 och programet utvecklas löpande.  Se pdf info dokument längre ner för utförlig info.

Rida mer dressyr
Dressyren tränar på torsdgar. Prata med din ridlärare om att du är intresserad av att rida mer dressyr eller börja tävla dressyr så försöker vi bereda möjlighet. Är ni flera på samma nivå kan vi starta nya grupper. Det finns flera klubbhästar som kan tävlas i dressyr. 

Vill du tävla ridskolehäst för Iskalla?
Rider du i Ryttarsatsning på tävlingsnivå så vill vi erbjuda dig möjlighet till tävling. Föreningen ställer upp med transport av häst och guidning på plats på utvalda tävlingar. Grönt kort behövs på en del av tävllingen så det rekomenderar vi alla som vill tävla att boka in sig på sådan kurs. Vi uppskattar också om de som vill tävla hjälper som funktionär på våra tävlingar, för att lära dig om tävling och bidra till ett fortsatt possitivt tävlingsklimat hos Iskalla. Tillsamans gör vi det möjligt!

Helghyra (Helgfodervärd med helpension)
För erfarna ansvarsfulla ungdomar och vuxna erbjuder vi från hösten möjlighet att ha en av ridskolehästarna som sin egen på helgerna. Ryttare som rider på både helghyra och ryttarsatsning kan få låna med sig sin häst till externa event (t.ex. tävlingar) efter utbildning och några gemensama resor. 

Helghyra är också för dig som vill hänga på stallet utan prestationskrav. Det är tänkt som en meningsfull fritid för intresserade. De inte krav på att du måste vara på plats alla helger. Viktigt är dock att hantering och ridning sker med säkerhet och hästens välmående i fokus. Kommer mer info om hyra. 

Ryttarsatsning

Intressanmälan till ryttarsatsning görs via mejl till iskallaryttare@hotmail.com 

Drop-in hoppning finns att boka i TimeCenter För ridskolehäst är krav är dock att du rider annan dropin eller kurs innan du börjar hoppa med våra hästar.

Uppdaterat 
2024-07-24