Att TrÄNA EXTRA & Tävla ridskolehäst

Hoppa mer
På fredagar har vi en träningsgrupp för ungdomar som vill hoppa mer än vanliga terminen. Det är också steget in i tävlingsgrupp. När fredagen flyter på bra och vi har en ledig häst som passar dig så kan du höra med Kärstin eller Emma om det finns plats i tävlingsgruppen. Vi har ett begränsat antal hästar att tillgå så det bli en del väntan. Men även i träningsgrupp kan du bli erbjuden att åka på mindre tävlingar i närheten.

Rida mer dressyr
Dressyren tränar på torsdgar. Vi har i dagsläget ingen instegsgrupp för dressyren. Prata med din ridlärare om att du är intresserad så försöker vi bereda möjlighet. Du  kanske är redo för tävlingsgrupp eller så kan vi rekomendrar fler drop-in för att bli redo. Är ni flera på samma nivå kan vi starta en grupp. Det finns lediga klubbhästar som kan tävlas i dressyr. 

Tävling
På Söndagar har vi en grupp ungdomar som tränar för tävling i hoppning. På tordagar har vi en grupp som tränar för tävling i dressyr. Tävlingsgrupperna har extra krav på ideelt angagemang och  i utbyte får de förtur till viss träning och hyra, tävlingsbidrag på av tränarna utsedd tävling samt möjlighet att låna sin ridskolehäst eller häst som behöver gå för det vi kallar Motonsridning. 
Se PDF tävlingsgrupp för mer info.

Tävlings- och träningsgrupp

Intressanmälan till träningsgrupp görs via mejl till iskallaryttare@hotmail.com 

Drop-in hoppning finns att boka i TimeCenter på måndag stor ponny och tisdag och fredag liten ponny.  Välkomna att testa på, för ridskolehäst är krav är dock att du rider annan dropin eller kurs innan du börjar hoppa.

Uppdaterat 
2024-02-08