Nedan skriver du ett avtal med oss för att binda upp en plats i ridsklan.

Välkommen till oss!
Om du har fått en kursinbjudan vi mejl så vill vi att du skriver på avtalet nedan. Då kommer du att att abonnera på en plats tills du säger upp den. Året är uppdelat på 4 betalningspeioder. Varje betalperiod är på 6 eller 7 gånger. Terminerna på liten ponny är 14 ggr under våren och lika många på hösten. På storponny och häst är terminen 12 gånger. Till höger (eller längre ner om du läser från mobilen) så ser du betalperioderna och priser. 

Avgiften kommer vi att fakturera, fakturan skickas via e-post.
Medlemsaviften tillkommer på första fakturan och för varje nytt år.

Första gången?
Ingen specialutrustning behövs för att börja rida. Ridhjälm finns att låna. För att hjälmen ska sitta bra så bör eventuell mössa vara tunn och slät. Man ska tänka på att den som rider har skor med klack (stövel/känga). En sko med platt sula kan glida genom stigbygeln och fastna. Huva på kläderna ska undvikas. Ha gärna långt hår fast i en snodd och inget tuggummi under ridning, tack.

Varma och bekväma kläder rekomenderas. Vi är utomhus! Kläderna behöver inte vara anpassade speciellt för ridning, hos oss går vanliga täckbyxor, overall och tumvantar bra. :-) 

På ponnyridskolan (de minsta ponnyerna) så leder målsman ponnyn under lektionen. Som ledare behöver du inga förkunskaper. Det fungerar likadant som att vara ute och gå med en stor och långsam hund och vi hjälper till och instruerar även ledarna. Tänk på att även du som ledar bör ha oömma kläder och skor.

  • Avtalstecknare om eleven är minderårig
  • Hit skickas fakturan

  • Till nästa period står du utomatiskt kvar i din grupp om Du inte har meddelat annat. Säg till i god tid om Du önskar byta grupp, det görs i mån av plats och till en grupp som passar din nivå.

    Om du inte vill fortsätta så säger du upp din plats. Uppsägning görs på hemsidan mist 4 veckor innan nästa betalningsperiod annars debiteras hela nästa periods avgift.