Mor och dotter på liten och stor Prick, Maria Mäki och Linn Degebjörk Mäki 2017-06-18

Vill du börja på Ridskolan?

Första gången?
Ingen specialutrustning behövs för att börja rida. Ridhjälm finns att låna. För att hjälmen ska sitta bra så bör eventuell mössa vara tunn och slät. Man ska tänka på att den som rider har skor med klack (stövel/känga). En sko med platt sula kan glida genom stigbygeln och fastna. Huva på kläderna ska undvikas. Ha gärna långt hår fast i en snodd och inget tuggummi under ridning, tack.

Varma och bekväma kläder rekomenderas. Vi är utomhus! Kläderna behöver inte vara anpassade speciellt för ridning, hos oss går vanliga täckbyxor, overall och tumvantar bra. :-) 

På ponnyridskolan (de minsta ponnyerna) så leder målsman ponnyn under lektionen. Som ledare behöver du inga förkunskaper. Det fungerar likadant som att vara ute och gå med en stor och långsam hund och vi hjälper till och instruerar även ledarna. Tänk på att även du som ledar bör ha oömma kläder och skor.

Dom små ponnyna passar ryttare upp till ca 150 cm, 45 kg.

Nedan skriver du ett avtal med oss för att binda upp en plats i ridsklan.

Välkommen till oss!
Om du har fått en kursinbjudan vi mejl eller SMS så behöver du skriver på avtalet nedan för att boka din plats. 1 dygn från det att erbjudandet är skickat står erbjudandet kvar om inget annat är sagt. Därefter så kan avtal tecknas i mån av plats. Med ett avtal så kommer du att att abonnera på en plats tills du säger upp den. Till höger (eller längre ner om du läser från mobilen) så ser du länk till prislistan som även har info om terminernas längd. 

Avgiften kommer vi att fakturera, fakturan skickas via e-post 4 gånger per år, i efterskott.

Medlemsavgiften tillkommer på första fakturan och för varje nytt år.

Just nu (2024-03-28) Så delar vi ut platser med start vecka 15, alltså efter påsklovet. Det är 8 tillfällen kvar av vårterminen, vårtermnen 2024 startade vecka 8.

  • Avtalstecknare om eleven är minderårig
  • Hit skickas fakturan

  • Till nästa period står du utomatiskt kvar i din grupp om Du inte har meddelat annat. Säg till i god tid om Du önskar byta grupp, det görs i mån av plats och till en grupp som passar din nivå.

    Om du inte vill fortsätta så säger du upp din plats. Uppsägning görs på hemsidan mist 4 veckor innan nästa betalningsperiod annars debiteras hela nästa periods avgift.