Våra SMÅ Ponnyer

MULLE
- Shettis/Welsh korssning  Född: XXX Brun - Valack - 100 cm
- Färg i Ponnystallet: GRÖN
- Vår minsting.  Mulle är en följare, han vill gärna ha någon att gå efter, människa eller häst spelar mindre roll. Han är söt och snäll, lite lat ibland men det går nog att träna bort.

BELLA
- Korsningsponny - Född 2003 - Brun skäck - Sto - 100 cm
- Färg i ponnystallet: ORANGE
- Bella är en ponny som de flesta kan rida själv på. Hon är lydig med lagom mycket fart. I stallet vill hon ha lugnt runt dig. Hon kan säga ifrån och försäka skrämmas genom att ta en tugga av dig om du är hetsig.

LUCAS
- Korsningsponny - Född 1999 - Tigrerad - Valack - 105 cm
- Färg i ponnystallet: GUL
- Lucas är en ponny med mycket fart i. Han gillar att springa och kan lägga in en tjuvgalopp om ryttaren inte bromsar. Han är annars lydig och mycket snäll att sköta om i stallet.

BRUMMA
- Shettis/Welsh korssning - Född 2001 - Brun - Sto - 105 cm
- Färg i ponnystallet: BRUN
- Brumma kan vara lite långsam och bekväm. Men låt dig inte luras hon är en fantaskisk läromästare. Hon har gått ridskola och är tävlad en stor del av sitt liv. Hon är nog den A-ponnyn som har kapacitet att hoppa högst och störst. 

TINDRA
- Welshmountain - Född 2006 - Brun - Sto - 115 cm
- Färg i ponnystallet: ROSA
- Tindra är en vacker ponny med feminint huvud. Hon har ett stort luftigt steg. Hon är inte så mycket riden innan hon kom till oss och utvecklas eftersom. Hon är en riktig höjdhoppare men det ställer till det lite för små ryttare som hon kan hoppa ur sadeln.  En lugn och trygg ponny över lag.

DOSAN
- Welshmountain - Född: 2008 - Brun - Sto - 120 cm
- Färg i ponnystallet: GRÅ
- Dosan är köpt frän en verksamhet med avel och ridlektioner. Där tyckte dom att hon hade potencial att bli en riktigt bra ridhäst. Hon är snäll och gör sitt bästa. 

POPCORN
- Korsningsponny - Född 2001 - svart skäck- Sto - 120 cm
- Färg i ponnystallet: SVART
- Popcorn och Lucas kom tillsammans innan oss från en fältävlansklubb, där de var ridskoleponnnyer. Popcorn är pigg, arbetsvillig  och kan allt. Ibland är hon svår att bromsa. Popcorn har märkt att om man skräms i stallet är den som sadlar mycket försiktigare. Tänk på att alltid sadla varsamt. 

PRINSEN
- Welsh ponny - Född 2014 - Fux - Valack - 125 cm
- Färg i ponnystallet: BLÅ (Royal)
- Prinsen är en buse. Han retas i stallet genom att smånaffsas och puttas. I ridningen är han välutbildad. Oftare lugn än hetsig. Går han oregelbundet blir han lite knepig och kan göra protester som att sparka bakut eller stegra. När han och ryttaren är överrens är han en stjärna i alla grenar. 

SNÖVIT
- Irländsk import - (Född ca 2017) - Svart Tigrerad - Sto - 130 cm
- Färg i ponnystallet: LILA
- En trevlig och stabil ponny och som många irländare är hon hoppglad, åtminstonde på lägre höjder. I dressyren är hon inte helt färdigutbildad, hon  är lite svår att flytta åt sidan och rida med ytterhjälper. Har dagar när hon är pigg och dagar när hon är lite bekväm.

MELLIS
- Irländsk import - Född (ca 2016)  - Spräcklig skäck- Valack- 130 cm
- Färg i ponnystallet: Ljusblå
- En trevlig och stabil ponny och som ännu inte kan så mycket. Hoppar stort och trevligt. Hon trivs inte ensam i stallet så ensam utan hästkompisar kan hon testa vifta med benen eller tacklas.