Tidigare arrangemang

Tidigare annonser:

2021-04-29
Kurs GRÖNT KORT
För dig som behöver Grönt Kort för tävling.  Det år man är 12 och fyller 13 samma år, får man tidigast ta eget kort. För yngre ryttare är det förälder som tar kortet. Barnen tar sedan eget kort när de är tillräckligt gamla.

Kostnad 600 kr (+kursmaterial 150 kr och ev. medlemskap)
totalt 750 kr (alt 1050 för icke medlemmar, medlemskap 300 kr)

Mateialet beställer och betalar du själv 150 kr, du beställer utbildningsmaterialet hos Sisu.

I mån av plats tar vi emot medföljande barn/vuxen utan prov. Även om du har barn som är gamla nog att ta eget kort – är det bra att som förälder gå kursen. Du är, som förälder till ej myndigt barn, ansvarig för att ni följer regler för tex smittskydd, medicinering, doping osv.
 
Det första du ska göra är att se till att du uppfyller förkunskaperna rid mässigt för att gå kursen. Prata med din ridlärare. Anmälan till kursen gör du på vår hemsida. OBS! Begränsat antal platser eftersom vi inte kan träffas så många på de fysiska träffarna (restriktioner Covid-19)

Sedan beställer du materialet på https://www.sisuidrottsbocker.se/produkt/gront-kort-galler-fran-2021-digital-artikel/ Detta material består av självstudier för att göra dig väl förberedd för de fysiska träffarna. Räkna med att sitta minst 5 kvällar (10 timmar totalt) och du ska vara klar med studierna senast tre dagar innan vi träffas första gången.  
 
Fysiska träffar:
1.     ...
Kursledare Kärstin lampa